donderdag 3 november 2011

Aangeboden: ambities zgan

Uit de oude doos van 2009 - hoewel sommige ambities nog steeds te koop zijn!


Wegens een ambitieoverschot, met als gevolg een overvolle hersen- en hartkamer, bied ik hierbij mijn ambities te koop aan. Ambities zijn nog zo goed als nieuw:

Verhuizen naar Amsterdam, liefst middenin de Jordaan. Indien gewenst, kun je de verhuisdozen erbij krijgen. Exclusief huis.

Een boek schrijven; een echte bestseller chicklit. Ambitie wordt verkocht inclusief pen en papier.

Een strak lijf. Over te nemen in combinatie met bijbehorend fitnessabonnement; bijna nooit gebruikt, dus zo goed als nieuw!

Weer eens ouderwets, ongegeneerd en vooral onbeperkt shoppen. Locatie nader te bepalen, evenals het te gebruiken budget.

Een jaar wonen en werken in New York. Exclusief baan en woning. Als je deze ambitie wil overnemen, luidt het dringende advies om vooral te kijken naar huizen aan Central Park om deze ambitie succesvol te kunnen realiseren.

Een televisieprogramma maken volgens eigen format. Er liggen 2 fantastische ideeën klaar om op te halen.

Viva-blogger worden. Voorwaarden zijn dat je een deadlinejunky bent en over de nodige dosis humor en inspiratie beschikt.

Een wereldreis maken. Ambitie voor 1 persoon: geschikte reispartner nog niet gevonden.

Een fotografiecursus volgen. Of een montagecursus. Of een cursus vormgeven. Of een cursus kleding ontwerpen. Wat je ook wilt leren; ik heb er vast een ambitie voor.

Een eigen tijdschrift uitgeven. Afhankelijk van het bod, inclusief business plan.

Een onkruidvrije tuin. Ambitie kan per direct geleverd worden, zonder goed gevormde tuinman.

Het maken van een Europese roadtrip met een VW beatle bus. Exclusief reisgezelschap, bus en benzine.

Interview met Jeroen van Koningsbrugge. Optimale omstandigheden bevatten: picknick, rosé en een spelletje ganzenborden. Ambitie verkrijgbaar zonder telefoonnummer.

Bovenstaande ambities zijn verkrijgbaar tegen elk aannemelijk bod. Niet alles zal verkocht worden. Indien er een ambitieniveau is bereikt dat wel past in de huidige hersen- en hartkamer, zal de verkoop gestaakt worden.

Dus wees er snel bij! Op is op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten