vrijdag 21 september 2012

Wie is Penelope?


Laat, maar gelukkig niet te laat, kwam ik achter de zoektocht naar Penelope. Een man of vrouw die het komende half jaar verwacht wordt op heel veel feestjes en partijen. En daarvoor betaald krijgt. En een auto erbij krijgt. En een iPad om alles via social media te delen met vrienden, vriendinnen en ieder ander meelezend mens. Klinkt als een heel vervelende job...

Dus ik heb me gelijk aangemeld om Penelope te worden! Want ik hou wel van vervelende jobs. Eindeloos socializen en nieuwe mensen ontmoeten! Vreselijk. Heb nog een cosmetische ingreep overwogen om mijn Spaanse looks wat op te halen, maar uiteindelijk maar besloten om gewoon vet campagne te gaan voeren. En een vette campagne is nodig want ik loop slechts 900 stemmen achter op de nummer 1. Gelukkig mag ik ook achtste worden om de finale te bereiken.

Ik merk dat ik echt rete enthousiast ben. Hele marketingstrategie├źn ontpoppen zich in mijn hoofd. Sorry mam, blijkbaar had ik liever anders geheten. Ik ga ervoor om op 9 oktober mijn naam te mogen veranderen in Penelope. Want Penelope is cool. En creatief. En houdt van mensen. En van feestjes. En van vrolijkheid. En hopelijk ook van een beetje gekkigheid. En wijn? Zou Penelope wijn drinken? Of eerder iets tropisch, Safari met ijs ofzo? Neuh, wijn moet goed genoeg zijn. Ook voor Penelope. Ik denk ook dat ze sportief is. Wielrennen ofzo? Hardlopen? Juicht ze voor Oranje?

Zie je wel, dat kan geen toeval zijn. Ik ben Penelope.

Dus help mij aan die naamswijziging en stem hier op mijn toekomst! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten